
Риба, запечена в сметані, з картоплею та грибами
Приготувати страву, як у ресторані, за двадцять хвилин - простіше простого. Не вірите? Тоді пропонуємо вам рецепт риби, запеченої в сметані, з картоплею та грибами. Для цієї страви потрібно трохи інгредієнтів, крапельку фантазії і гарного настрою. За допомогою цієї страви ви знайдете шлях до серця будь-кого. Серед великої кількості риби, сметани і сиру картопля буде ніжною, як ніколи. Вона буде просто танути в роті. Ця страва дуже ситна, тому маленький, проте ласий шматочок стане вам відмінним обідом або вечерею. Риба прикрасить також і святковий стіл. Смачний аромат страви ще довго буде нагадувати всім жителям будинку про смачну вечерю.
Інгредієнти
Філе риби
500 г.
Картопля
800 г.
Сметана
200 г.
Гриби
200 г.
Яйце куряче
2 шт.
Сир
25 г.
Борошно пшеничне
25 г.
Олія рослинна
25 мл.
Етапи приготування
01
Рибу помити, додати сіль, перець і нарізати невеликими шматочками. На пласку тарілку просіяти борошно. Сковороду з рослинною олією розігріти. Шматочки риби обваляти в борошні і обсмажити до золотистої скоринки.
02
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Гриби помити і нарізати кубиками. Обсмажити гриби і картоплю на сковороді. Сир натерти на тертці.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Сметану нагріти в каструльці, довести до кипіння і додати (відразу ж розмішуючи) чайну ложку борошна. Потім додати 5 г. вершкового масла і постійно помішуючи довести соус до загустіння.
04
Яйця зварити в круту. Потім охолодити і нарізати скибочками. Рибу укласти на сковороду, на кожен шматочок покласти скибочку яйця і гриби. Зверху викласти скибочки картоплі, залити сметанним соусом і посипати сиром. Поставити сковороду в духовку і випікати близько 7 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів