Морозиво у фритюрі - Image

Морозиво у фритюрі

Кількість порцій: 2Час приготування: 2 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Морозиво - це улюблений десерт багатьох. І не тільки влітку, але і в будь яку іншу пору року. Так, безсумнівно, морозиво - це дуже смачно і свіжо. Але іноді навіть найсмачніші страви трохи приїдаються. У такому випадку ми вам пропонуємо цікавий рецепт, як "удосконалити" цей відомий усім десерт. Спробуйте приготувати морозиво за нашим рецептом. Досить вмочити морозиво в кукурудзяні пластівці і обсмажити у фритюрі - і новий незвичайний десерт готовий. Спробуйте зробити його для своїх домашніх або ж навіть подати на святковий стіл. Ми впевнені, ніхто не залишиться байдужим до такого вишуканого десерту.

Продукти для рецепту

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
41.00 - 54.80

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г

75 г

Інгредієнти

Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г

170 г.

Пластівці кукурудзяні Sante 250г

60 г.

Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г

500 мл.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

1/2 шт.

Етапи приготування

01

Підготувати 2 миски. В одній мисці збити яйце, в другій - подрібнити кукурудзяні пластівці.

02

М'яке морозиво скачати в кульку, обваляти у збитому яйці і подрібнених кукурудзяних пластівцях, потім знову вмочити в яйці і пластівцях. Одержаний напівфабрикат заморозити (1 годину).

03

Підготовлену кульку морозива обсмажити в сильно розігрітому фритюрі до утворення золотистої скоринки 1-2 хвилини.

04

Подавати з шоколадом або топінгами.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв