
Кекси "Тигри"
Нехай вас не лякає така досить агресивна назва кексів - "Тигри ". Коли ви спробуєте перший шматочок, ви зрозумієте, які вони ніжні і солодкі, можна сказати навіть добрі. А назву свою вони отримали швидше за все через зовнішній вигляд. Адже на золотистих кексах крапельками видніються шматочки шоколаду, і здається, ніби це шкурка тигра. У всьому іншому схожості з цієї дикою і лютою кішкою немає. Навпаки, кекси дуже домашні, вони створюють певний затишок в домі, коли ви ними закушуєте чай, каву або молоко. Так що сміливо кличте гостей у гості - вони теж повинні спробувати ці маленькі кексики з гучною назвою "Тигри".
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Борошно мигдальне Моя Країна 200г
300 г.
Масло вершкове домашнє
300 г.
Борошно 7 1кг
65 г.
Чіпси шоколадні 36 Chocola’s із молочного шоколаду з хрумкою крихтою 125г
125 г.
Етапи приготування
01
Нарізати вершкове масло кубиками, скласти в сотейник і тримати на вогні до тих пір, поки воно не стане коричневого кольору.
02
Процідити через дрібне сито в глибокий посуд. Дати охолонути.
03
У глибокій мисці змішати цукор, мигдалеве і пшеничне борошно. Додати яєчні білки, добре перемішати.
04
Додати остигле масло і перемішати до однорідності. Додати шоколадну крихту.
05
Викласти тісто в 12 формочок для кексів або маффінів, заповнити на 1/3.
06
Поставити кекси в розігріту до 180°С духовку на 30-35 хвилин до золотистого кольору. Готовність перевіряти дерев'яною шпажкою.
07
Кексу найкраще дати повністю охолонути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів