Кукурудзяний суп - Image

Кукурудзяний суп

1

Кількість порцій: 3Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Звичайно ж приготування супу з нашої цариці полів кукурудзи, приємно здивує вас та змушуватиме вас готувати цю страву знову і знову. Адже вже давно вона царствує і на кухнях багатьох господинь. Це і не дивно, тому що букет смакових властивостей цього овоча, дійсно вражає та дивує нас. Але не слід забувати і про корисність даного супчика з використанням солоденької кукурузки, ця злакова є корисною до споживання в будь-якому віці. Не дивним є і поєднання її з курячим бульйоном, що слугує смачною основою для різноманітних страв. Використання зелені вдало підкреслить різнобарвність та яскравість даної страви. Тому, якщо вам захотілося чогось гаряченького та легкого в засвоєнні, не майте сумніву щодо приготування цього колоритного кукурудзяного супу.

Інгредієнти

Свіжа кукурудза

4 шт.

Цибуля

1 шт.

Курячий бульйон

600 мл

Вершки

150 мл

Оливкова олія

60 мл

Зелень

40 г

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Етапи приготування

01

Кукурудзу відварити близько 20-30 хвилин.

02

Лук очистити, дрібно порізати.

03

Розігріти в сковороді 1 ст. л. оливкової олії і злегка обсмажити цибулю.

04

З кукурудзяних качанів зрізати зерна і додати до цибулі. Влити гарячий бульйон і варити 7 хвилин.

05

Влити вершки і подрібнити до стану пюре занурювальним блендером.

06

Посолити і поперчити за смаком.

07

Приготувати олію з травами. Для цього зелень дрібно порізати і змішати в маленькій мисці з 3 ст. л. оливкової олії.

08

При подачі полити суп олією із зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Кукурудзяний суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua