
Печиво "Кажан"
Печиво з такою незвичайною назвою дуже інтригує. Продукти з якого печеться печиво не є найдорожчі. Якщо найзагадковіше і таємниче свято нашої країни Хеллоуїн насувається, а ви не знаєте, як порадувати своїх діточок та внести різноманітність у ваше доросле життя, то сміливо приступайте до приготування цього печива. Це печиво, якомога доречніше стане для вечірнього святкового столу. Ну а поки свято ще не в розпалі, саме час прикупити інгредієнти і змішати їх. Ну а щоб дітям було цікаво і вони також себе почували потрібними в цьому процесі приготування доручіть їм, наприклад, вирізати того самого кажана з тіста. Буде дуже цікаво і весело подивитися, що вийде з-під їх пустотливих ручок.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
400 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
3 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
20 мл.
Шоколад молочний Milka 90г
50 г.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, розпушувач, яйце, вершкове масло та цукор. Із отриманої суміші замісити тісто та розкачати в пластину товщиною 1 см. Потім за допомогою шпажки або зубочистки, проколюючи, "намалювати" кажана.
02
Після цього акуратно вирізати ножем по контуру. Вирізаного кажана потрібно добре обваляти в борошні, щоб по його контуру вирізати інших.
03
Вирізане печиво покласти на деко, змащене маслом. Печиво теж потрібно змастити маслом та посипати цукром. Випікати в духовці при 180°С 10 хвилин.
04
Готове печиво для Хеллоуіна викласти на тарілку та прикрасити розплавленим на паровій бані молочним шоколадом і можна подавати на стіл.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів