
Печиво з яблуком
Відмінний рецепт домашнього печива. Він хороший тим, що робити такий десерт - справа швидка і легка. Натомість, саме печиво порадує вас своїм м'яким смаком. Чудове поєднання яблук і кориці з цукром. Воно робить печиво більш ароматним, з насиченим смаком. Ці хрустики (адже тісто вийде саме таке) і соковите яблуко - відмінний привід зібратися разом з друзями холодним осіннім вечором і поговорити, запиваючи чаєм такі солодощі. Вони чудово створюють атмосферу спокою і радості, навіть якщо за вікном темно і сумно. Зате ваш будинок буде наповнений ароматом яблук і кориці, а також веселими розмовами.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Яблуко Джонапринц 70+
3 шт.
Борошно 7 1кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукрова пудра Aro 250г
50 г.
Кориця Еко мелена 20г
3 г.
Етапи приготування
01
Додати вершкове масло в борошно, подрібнити ножем.
02
Додати цукор і яєчний жовток. Замісити тісто.
03
Покласти тісто в холодильник на півгодини.
04
Розкатати, вирізати склянкою кружальця.
05
Очистити яблука, розрізати на 8 частин.
06
На тісто покласти яблуко і скласти навпіл.
07
Білки збити в піну, змастити верх коржа і посипати цукром з корицею.
08
Помістити на деко і випікати 15 хвилин при температурі 180°C градусів.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів