
Холодна курка для сендвічей
З такою ароматною і ніжною курочкою навіть звичайний сендвіч стане царською закускою. Вся справа в пікантному соусі-марінаді і способі приготування. Завдяки соєвому соусу і рисовому оцту сухувате куряче філе перетворюється на соковите, м'яке м'ясо. Запікання курочки у фользі в духовій печі дозволяє сформувати хрустку рум'яну скориночку за рахунок додавання спецій. Для приготування сендвічів візьміть булочку або скибочку хліба (кому як подобається), зверху покладіть курячу грудку, намажте її крупнозернистою французькою або діжонською гірчицею (не переживайте, гостро не буде) і арахісовою пастою. А потім накрийте курку половинкою булочки або другим хлібним шматочком. При бажанні можете додати свіжий салатний лист.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
200 г.
Соус соєвий Chong 1л
20 мл.
Оцет рисовий Akura 200мл
10 мл.
Спеція Часник сушений мелений
3 г.
Спеція Суміш перців
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Кожне куряче філе розрізати на 2 частини. Злегка відбити.
02
Змішати соус і оцет. Філе посолити, посипати перцем. Замаринувати філе в соусі і залишити на 1 годину в холодильнику.
03
Духовку розігріти до 200°C. Філе покласти в конверт з фольги і запікати 30 хвилин. Потім відкрити конверт і запікати ще 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів