Цимес із яблук з рисом - Image

Цимес із яблук з рисом

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Єврейський національний десерт цимес являє собою солодке рагу з овочів. Найчастіше основними компонентами страви виступають морква, квасоля, нут. Традиційний рецепт рагу можна доповнити м'ясом, ягодами і сухофруктами. Цимес є обов'язковою стравою в меню на єврейські новорічні свята і сімейні торжества. Не дивлячись на те, що десерт готується дуже швидко з цілком звичайних продуктів, він вважається справжнім делікатесом. Цимес із яблук з рисом – цікава варіація класичного рецепту. Можете додати трохи тертої кориці. Пряність чудово поєднується з яблуком. Рис найкраще брати шліфований, у відварному вигляді він більш розсипчастий.

Продукти для рецепту

Рис пропарений
46.10 - 72.40

Рис пропарений

за 1 кг

Інгредієнти

Рис пропарений

100 г.

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

4 шт.

Родзинки

40 г.

Масло вершкове домашнє

1 ст. л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Скатертина Прованс Лимони 120х136см

1 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Відварити рис у воді до розсипчастого стану. Яблука помити, вирізати серцевину, нарізати часточками. Натерти лимонну цедру.

02

Яблука перекласти в каструлю, поставити на вогонь, залити невеликою кількістю води, довести до кипіння, потім висипати в каструлю рис і родзинки, додати масло, цедру і цукор, трохи додати солі.

03

Варити на маленькому вогні протягом 10 хвилин під закритою кришкою. Подавати гарячим або холодним.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тунець з соусом песто

Тунець з соусом песто

4

15 хв