
Курка з оливками і томатами
Одним з найбільш вдалих варіантів використання курячого філе є його тушкування в томатному соку. Всі ми знаємо, що філе курки не виділяється серед інших видів м'яса особливою соковитістю. Пропонований рецепт руйнує усталені стереотипи. М'ясо виходить дивовижно соковитим, м'яким і ніжним. Додавання стиглих томатів і кислуватих оливок надають страві пікантний смак середземноморської кухні. Замість оливок можете використовувати чорних побратимів – маслини. А звичайну кип'ячену воду можна замінити курячим бульйоном. Курку рекомендується подавати на «подушці» з відвареного рису, поливши зверху приготованим томатним соусом. Півгодини і на Вашому столі ситна вишукана вечеря. Приємного Вам апетиту.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
500 г.
Помідори рожеві фасовка
400 г.
Паста томатна Metro Chef концентрована 28% 4,5кг
20 г.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
20 мл.
Зелень мікс 100г
20 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
10 мл.
Спеція Суміш перців
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
На сковороді розігріти олію. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками. Обсмажити помідори, а потім додати воду і томатну пасту.
02
Філе нарізати кубиками або скибочками. Додати в сковороду, накрити кришкою і тушкувати близько 20 хвилин.
03
Оливки нарізати кільцями. Додати до птиці з овочами і тушкувати ще 10 хвилин.
04
Зелень помити, просушити і подрібнити. Перед подачею тушковану курку посипати зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів