
Курячий салат з огірком і яблуком
Будь-яка їжа повинна бути не тільки приємною на смак, але і нести в собі якісь корисні речовини. Це стосується навіть самих звичайних закусок. Не кажучи вже про таку повноцінну страву, як салат.І хоча салат - це страва, яка може містити в собі так багато різних інгредієнтів, як ніяка інша(можна зустріти салати із усіма відомими до вживання продуктами), все ж є деякі обмеження. Найголовніше - це те, що страва повинна складатися з тих елементів, які підходять за смакомодин до одного. І наш салат відмінно підходить під це обмеження. Адже смак його настільки ніжний і м'який, що ви не захочете перебивати його нічим іншим.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
250 г.
Огірки солені
250 г.
Яблуко Джонапринц 70+
200 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Маслини Маестро де Оліва чорні без кісточки 360г
100 г.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Огірки та яблука помити і нарізати соломкою.
02
Маслини нарізати скибочками. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез, спеції і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів