Cалат із сиру з креветками - Image

Cалат із сиру з креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Салати з морепродуктів останнім часом стали невід'ємною частиною святкового застілля. Вдалий варіант - поєднання креветок з сиром, до них також можна додати яблуко і горіхи. Щоб смак салату був найбільш яскравим і насиченим, для його приготування краще використовувати сирі неочищені креветки. Вживаючи в їжу креветки, людина не тільки отримує насолоду від їх смаку, але і насичує свій організм йодом, кальцієм, калієм, цинком, білками і поліненасиченими жирними кислотами Омега-3. Приготування цього салату займає зовсім мало часу. Подають блюдо охолодженим на листі салату.

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 шт.

Сир твердий Грана Падано 32%

80 г.

Креветки варені

100 г.

Волоський горіх

4 шт.

Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г

3 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Яблуко очистити від насіння і шкірки, нарізати соломкою. Горіхи подрібнити.

02

Сир нарізати соломкою. З'єднати всі інгредієнти, приправити сіллю і перцем, заправити майонезом з хріном.

03

Все перемішати і викласти на листя салату.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв