Морквяний смузі - Image

Морквяний смузі

Кількість порцій: 3Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Смузі - це густий, однорідний напій у вигляді змішаних у блендері або міксері ягід або фруктів з додаванням шматочків льоду, соку або молока. Смузі дуже добре підійдуть для вегетаріанського і здорового харчування. Смузі зберігає всі волокна і вітаміни інгредієнтів, що входять до нього. До речі, морквяний смузі хороший для дієтичного харчування, так як вживши такий продукт ваш організм отримає мінімум кілокалорій і максимум мікроелементів і вітамінів з моркви. Історія виникнення смузі йде в 30-ті роки ХХ століття. Потім з Каліфорнії він поширився і став дуже популярним у всьому США. Всі магазини здорового харчування зараз продають смузі по всьому світу. Обов'язково спробуйте приготувати морквяний смузі.

Інгредієнти

Морква

3 шт.

Варений ячмінь

50 г.

Зварений гарбуз

50 г.

Апельсин

1 шт.

Концентрат апельсинового соку

170 мл.

Мед

50 г.

Вода

3 склянки

Ванілін

1 ст. л.

Лід

за смаком

Етапи приготування

01

Моркву помити і очистити, нарізати кружечками.

02

Подрібнити в блендері нарізану моркву, часточки апельсина, ячмінь, нарізаний гарбуз, концентрат апельсинового соку, мед і 3 склянки води.

03

Додати ванілін, кубики льоду і знову гарненько подрібнити в міксері.

04

Розлити по склянках і подавати до столу.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Морквяний смузі – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua