
Кальмар під твердим сиром
Сьогодні ми вам представляємо прекрасний рецепт приготування кальмара під сиром. Такий делікатес вийде не тільки смачним, але й дуже корисним. М'ясо кальмарів володіє відмінним ніжним і м'яким смаком. Воно ціниться за високу поживну цінність і цілющі властивості. Білок, що міститься у великій кількості в м'ясі кальмарів дозволяє швидко наростити м'язову масу. М'ясо кальмара містить такі мікроелементи як мідь, йод, калій, залізо, кальцій, натрій, магній, нікель, цинк. Саме вміст заліза і калію в кальмарах підтримує нормальну роботу серця і судинної системи. Крім того неймовірна користь від вживання м'яса кальмарів полягає ще й в тому, що воно містить вітаміни С, В1, РР, Е, В2, В6, В9.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
2 шт.
Печериці Перша Хвиля нарізані 250г
150 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
4 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
30 г.
Сметана ХМЗ 20%
30 г.
Сир Справжній сир Голландський 50%
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно промити та відварити кальмари (хвилини 2). Потім нарізати їх соломкою. Гриби нарізати крупними шматочками, цибулю також нарізати, спочатку почистивши. Далі гриби з цибулею підсмажити до золотистого кольору.
02
Потім зварити яйця та нарізати їх соломкою. Кальмари, гриби з цибулею, яйця заправити майонезом та сметаною.
03
Затерти все твердим сиром та поставити у мікрохвильову піч до готовності. Дуже смачно. Подавати в гарячому вигляді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів