Бісквітний торт з ягодами - Image

Бісквітний торт з ягодами

Кількість порцій: 5Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Бісквітний торт з ягодами - це дуже смачний і легкий десерт, який сподобається всім. Коли десерт радує око яскравими кольорами і одним виглядом своїм піднімає настрій, нагадуючи про літо, тоді десерт заслуговує уваги. Переваги такого торта в тому, що начинка може бути найрізноманітнішою - можна експериментувати як з горішками (це можуть бути і волоські горіхи, і будь-які інші, які вам подобаються), так і з ягодами. Тут вже можна розгулятися! Куштуйте щось нове - не обов'язково строго слідувати інструкцією. І радуйте своїми маленькими шедеврами близьких.

Продукти для рецепту

Сметана ХМЗ 20%
91.00

Сметана ХМЗ 20%

за 1 кг

Інгредієнти

Сметана ХМЗ 20%

250г

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

4шт

Цукор Ваш Цукор 10кг

120г

Борошно 7 1кг

120г

Цукрова пудра Aro 250г

50г

Цукор ванільний Мрія 10г

15г

Ягоди Flora Мікс 3в1 375г

400г

Етапи приготування

01

Для приготування тіста потрібні яйця, цукор і борошно. Для начинки - все інше, а також форма близько 20 см. Збити жовтки з половиною цукру в густу світлу масу.

02

Збити білки до щільної піни, додати цукор, і збивати до густоти і блиску.

03

Змішати жовтки і білки, всипати борошно і перемішати. Викласти тісто у форму, змащену маслом і посипану борошном, випікати 25 хвилин при 200°C.

04

Вийняти бісквіт з форми і дати постояти ніч для зміцнення структури. З бісквіта зрізати верхню скоринку і вибрати м'якуш, щоб вийшов кошик.

05

Жменю крихт підсмажити на сковороді разом з горіхами і охолодити. Сметану змішати з пудрою і ваніллю, додати ягоди (частину відкласти для прикраси) і половину крихт.

06

Викласти суміш у корзинку з бісквіту, посипати зверху підсмаженими крихтами і горіхами і прикрасити ягодами. Дати постояти в холодильнику декілька годин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Торт з попкорном

Торт з попкорном

15

2 год