Болгарський суп - Image

Болгарський суп

1

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Щоб якось урізноманітнити свій раціон, ми часто вдаємося до різних страв невластивим для нашої типової кухні. Але це тільки плюс. Адже існує стільки різних страв по всьому світу, які ми ще не встигли спробувати. Тому пропонуємо вам сьогодні долучитися до болгарської кухні. А саме - приготувати болгарський суп. Завдяки курячому бульйону він виходить не дуже калорійним, але при цьому і досить ситним. Особливий незвичайний смак надають йому помідори, тому що в класичному рецепті нашої кухні в супи помідори не кладуть. До речі, м'ясо можна теж якось обсмажити або запекти і подавати як другу страву до супу.

Продукти для рецепту

Бульйон курячий Food Studio 500мл
159.00

Бульйон курячий Food Studio 500мл

500 мл

Інгредієнти

Бульйон курячий Food Studio 500мл

3 л.

Перець Болгарський

5 шт.

Помідори рожеві фасовка

5 шт.

Картопля фасована

4 шт.

Рис пропарений

100 г.

Часник

3 зубчики

Цибуля

1 шт.

Масло вершкове домашнє

50 г.

Морква

1 шт.

Етапи приготування

01

З курки зварити бульйон, м'ясо вийняти.

02

Цибулю почистити і дрібно порізати, моркву потерти на крупній тертці. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.

03

Часник натерти на дрібній тертці. Помідори порізати дрібними шматочками.

04

На сковороді розігріти олію. Обсмажити цибулю, моркву і перець. Додати помідори і часник. Протушкувати пару хвилин.

05

Рис промити. Картоплю почистити і нарізати шматочками.

06

Курячий бульйон довести до кипіння, додати картоплю і рис. Варити 10 хвилин. Додати в суп овочеву заправку. Варити до готовності овочів.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв