Бонський суп - Image

Бонський суп

Кількість порцій: 8Час приготування: 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Боннський суп - це чудове, дієтичне, гаряче перше блюдо. Ніжний, ароматний і в міру пряний суп, який творить чудеса! Секрет цього супу в калоріях: одна порція такого супу містить всього 35 калорій. Боннський суп останнім часом вважається однією з найбільш безпечних тижневих дієт. Причини цьому дві: висока поживність і відсутність необхідності голодувати. Ця страва містить майже повний набір необхідних для життєдіяльності мікроелементів. Крім того, боннський суп показаний при авітамінозі дуже повним людям, страждаючим розладом функції печінки і жовчного міхура, цукровим діабетом, атеросклерозом.

Інгредієнти

Капуста білокачанна

1/2 шт.

Цибуля ріпчаста

6 шт.

Помідори

500 г.

Перець солодкий

300 г.

Корінь селери

150 г.

Петрушка

1 пучок

Вода

4 л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Дрібно покришити всі овочі, залити водою.

02

Довести до кипіння, кип'ятити 10 хвилин.

03

Посолити, вогонь зменшити і проварити овочі 30 хвилин. Додати зелень.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Бонський суп – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua