
Біфштекс з цибулею
Вже сама назва «біфштекс» (від англ. вeef - «яловичина»), говорить про те, що справжній біфштекс готується тільки з яловичини. Технологія правильного приготування починається з вибору якісного м'яса (у жодному разі не замороженого, тільки свіжого). Кращим вибором вважається те, що знаходиться з двох сторін від хребта філе, при цьому різати м'ясо треба не вздовж, а впоперек волокон. Виглядає і пахне страва приголомшливо. Готові біфштекси поливаються вершковим маслом і соком, в якому вони обсмажувалися. Подається дане блюдо на стіл підігріте. Чудовим доповненням до таких біфштексів стане смажена картопля, зелений салат або малосольні огірки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Яловичу вирізку розрізати вздовж волокон на 4 шматки, які необхідно відбити до товщини 1,5-2 см.
02
У невеликій каструлі розігріти олію, покласти м'ясо. Готувати 2-3 хвилини на максимальній температурі, перевернути на іншу сторону, смажити ще 2 хвилини до готовності.
03
У сковороді обсмажити нарізану кільцями цибулю протягом 2 хвилин.
04
При подачі викласти м'ясо на тарілку, зверху покласти обсмажені кільця цибулі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів