
Буряк з сиром фета
Оригінальний і ефектний на вигляд овочевий салат з сиром. Салат можна урізноманітнити як ззовні, так і на смак. Наприклад, використовувати м'які або трохи підсушені в духовці скибочки багету. Так само, якщо салат здасться вам злегка прісним і ви віддаєте перевагу додавати в страви спеції, то як варіант - трохи замаринувати сир фета, який використовується в нижче наведеному рецепті, в суміші оливкової олії з бальзамічним оцтом та італійськими травами. Таким чином в салаті з'явиться заправка. І невеликий нюанс: не стоить нехтувати охолодженням салату, адже при охолодженні сир придбає ніжно рожевий колір, а салат набуде більш насичений смак.
Інгредієнти
Буряк
200 г.
Сир фета
200 г.
Базилік
40 г.
Перець червоний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк помити, відварити до м'якості і охолодити. Після цього очистити, нарізати кубиками і скибочками.
02
Базилік розібрати на листочки, помити і просушити їх. Сир нарізати кубиками і тонкими скибочками.
03
Зробити «башти». Для цього на скибочку буряка покласти сир і базилік, а потім повторити шари.
04
Салат перед подачею охолодити. Прикрасити червоним перцем.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів