Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем - Image

Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.

Продукти для рецепту

Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г
24.50 - 26.50

Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г

85 г

Інгредієнти

Корм вологий Brit Premium з філе яловичини для дорослих котів 85г

500 г.

Ананас чищений

1 кг.

Перець зелений фасований

200 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

150 г.

Олія соняшникова салатна 500мл

за смаком

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.

02

М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.

03

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.

04

Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв