Яблучний квас - Image

Яблучний квас

Кількість порцій: 16Час приготування: 12 год 45 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Ну , який чоловік не любить втамувати спрагу кухликом шиплячого квасу або ж побалувати себе цим напоєм після виснажливого робочого дня? Ми пропонуємо подарувати таку радість вашому коханому чоловікові з допомогою звичайного яблучного квасу власного приготування. Вже повірте, ваші старання не залишаться непоміченими і будуть винагородженні в десятикратному розмірі. Задля таких перспектив можна постаратися. Ще одна думка, яка гріє душу багатьох жінок, квас - це не пиво. Чоловікові вистачить одного кухля, аби розслабитися і не йти в паб пізно ввечері. Адже цей напій просто не дасть йому переступити поріг. Вечір ніжних обіймів і розуміння того, що у нього найкраща в світі жінка, вам забезпечений!

Продукти для рецепту

Сік яблучний Наш Сік 200мл
12.90 - 22.10

Сік яблучний Наш Сік 200мл

200 мл

Інгредієнти

Сік яблучний Наш Сік 200мл

1 л.

Цукор Ваш Цукор 10кг

250 г.

Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г

8 г.

Кава розчинна 70г

16 г.

Етапи приготування

01

Для приготування квасу закип'ятити та охолодити 3 літри води до теплого стану.

02

До  кастрюлі відповідного розміру засипати цукор, каву та дріжджі.

03

Вилити воду, що охолонула та яблучний сік. Добре перемішати до розчинення усіх інгредієнтів.

04

Накрити кастрюлю кришкою, залишивши невеликий доспуп повітрю та відставити квас для бродіння при кімнатній температурі на 12 годин.

05

Процідити квас через щільну тканину і поставити в холодильник для охолодження та подальшого зберігання.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Чорнослив у шоколаді

Чорнослив у шоколаді

9

30 хв