Яблучний чатні - Image

Яблучний чатні

Кількість порцій: 10Час приготування: 1 год 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Чатні - це специфічна індійська страва, а точніше приправи до головної страви. Їх додають спеціально, щоб вони відтіняли смак основного блюда. Наприклад, гострі чатні добре поєднуються з негострими стравами. А своїм яскравим кольором прикрашають стіл. Зазвичай чатні роблять із фруктів, хоча є рецепти і з овочів. І хоча на їх приготування йде досить багато часу, так як потрібно варити чатні до тих пір, поки компоненти повністю не розваряться, все ж вони досить популярні в Індії і за межами. Зазвичай чатні досить солодкі і приємні на смак. Їх подають з метою підвищити апетит і поліпшити травлення. Зазвичай чатні подають окремо.

Продукти для рецепту

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
65.60 - 100.60

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

50 г

Інгредієнти

Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г

1 кг.

Цукор Ваш Цукор 10кг

150 г.

Часник

2 зубчика

Спеція Імбир мелений

0,5 ч. л.

Оцет яблучний Borges 250мл

100 мл.

Мускатний горіх Еко мелений 10г

0,5 ч. л.

Кориця Еко мелена 20г

0,5 ч. л.

Перець червоний

0,5 ч. л.

Спеція Гвоздика мелена

0,5 ч. л.

Етапи приготування

01

Очистити яблука від шкірки, видалити серцевини, нарізати дрібними кубиками. Засипати фрукти цукром, помістити в каструлю і довести до кипіння, помішуючи.

02

Дрібно порізати часник і кинути його в каструлю до яблук. Додати спеції і влити яблучний оцет.

03

Варити чатні 60 хвилин на маленькому вогні, часто помішуючи.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв