
Заливний короп по-угорськи
Скільки ж існує страв угорської кухні. Незліченна кількість і всі вони неймовірно вишукані і божественно смачні. Сьогодні порадуйте вашу сім'ю відмінною угорською стравою і приготуйте заливний короп по-угорськи. Багато хто не визнає цю рибу, як цінний кулінарний експонат через її кістлявість і трошки болотний запах. Але правильно приготувавши і додавши потрібні овочі та прянощі в страву з коропа, ви долучите цю рибу до самої вищої ліги. М'ясо коропа виходить дуже соковитим, ніжним, солодкуватим і неймовірно смачним. Всі види перцю і помідори, які присутні в даній страві роблять короп ще більш ніжним і ароматним. Приємного апетиту!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Короп тушка
3 кг.
Помідори рожеві фасовка
220 г.
Цибуля ріпчаста молода
300 г.
Приправа Kamis перець червоний солодкий 20г
50 г.
Приправа Cykoria S.A. Перець червоний солодкий мелений 20г
300 г.
Сіль Єгипет
30 г.
Етапи приготування
01
Короп очистити і випатрати. Відрізати голову і розділити по хребту на дві філейні половини без реберних і хребетних кісток.
02
З голови, хребта, плавця, ікри або молоки риби з нарізаною кільцями цибулею, сіллю і червоною паприкою зварити міцний бульйон.
03
Додати нарізаний перець і помідори. Бульйон варити 1 годину на слабкому вогні. Потім філе розрізати на порції по 150 г., скласти в бульйон і проварити.
04
Шматки риби скласти в глибоке блюдо і залити їх бульйоном, процідженим через сито. Охолодити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів