Домашній торт "Пташине молоко" - Image

Домашній торт "Пташине молоко"

Кількість порцій: 8Час приготування: 3 год 20 хвСкладність: ВажкийПрийом їжі: Вечеря

Що може бути краще домашнього торта, приготованого тут на вашій кухні?! Краще може бути тільки домашній торт "Пташине молоко", приготований за нашим рецептом вашими руками. Торт, звичайно, можна купити і в магазині без мороки, тим більше, що в наш час вибір величезний. "Так навіщо ж морочити собі голову",- запитаєте ви? Відповідь на це запитання є проста. Адже своїми руками ви можете створити на своїй кухні кулінарний шедевр, в який вкладете всю свою теплоту та щирість. Для приготування даного торта вам не будуть потрібні якісь особливі продукти. Всі продукти є простими: борошно, яйця, масло, цукор, шоколад, ваніль. Зате, як ви порадуєте своїх близьких цим тортиком, адже в ньому буде вкладена часточка вашої душі.

Продукти для рецепту

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
67.99 - 89.30

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

Інгредієнти

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

10 шт.

Цукор Ваш Цукор 10кг

100 г.

Борошно 7 1кг

200 г.

Желатин Добрик 15г

40 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

500 мл.

Масло вершкове домашнє

350 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

за смаком

Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г

150 г.

Етапи приготування

01

Для початку приготувати бісквіт. Для цього збити яйця в міцну піну. Додати цукор і збити все. Потім додати борошна і знову збити. Форму змастити маслом. Перелити в неї тісто і випікати в розігрітій до 180ᵒC духовці, близько 30 хвилин.

02

Для крему потрібно желатин розвести в теплій воді. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки змішати зі склянкою цукру, влити  молока і добре перемішати. Потім додати борошна та помістити на водяну баню. Довести до кипіння та додати вершкове масло і ванілін.

03

Ретельно збити. Желатин підігріти. Білки збити з цукром. Швидко влити в них желатин, постійно помішувати. Змішати збиті білки з кремом.

04

Готовому бісквіту дати охолонути, потім розрізати його поперек. Нижній корж залити кремом і покласти на нього верхній корж. Помістити все в холодильник на 5 годин.

05

В цей час приготувати глазур. Для цього подрібнений шоколад змішати з вершковим маслом і розтопити.

06

Охолоджений торт покрити глазур'ю.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв