Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Курячий суп зі шпинатом
Курячий суп зі шпинатом

Курячий суп зі шпинатом

Хочете порадувати себе не лише смачненькою, а й поживною їжею без холестерину та жирів, тоді цей супчик для вас. Використання курячого мяса, яке є низькокалорійним та дозволяє шлунку швидко перетравлювати їжу, звичайно ж таки позитивно відображається на роботі нашого організму. Не слід забувати і про особливий компонент - шпинат. Ця дивовижна травичка стала частим інгредієнтом на кухнях багатьох країн світу. А корисність шпинату не перестає дивувати нас, він містить багато заліза, що дає можливість краще засвоюватись білкам та прискорює обмін речовини, що звичайно ж стимулює організм до схуднення. Тому, споживання даного продукту є беззаперечним в даній страві. А в поєднанні з різноманітними овочами взагалі є зеленим оазисом серед палючої пустелі калорійної їжі. Слідкуйте за собою та споживайте правильну їжу, якою і є наш курячий супчик.

Кількість порцій 8
Час приготування 45 хв

  1. 1. Курка (стегно або інша частина) — 200 г
  2. 2. Картопля — 300 г
  3. 3. Цибуля ріпчаста — 50 г
  4. 4. Вода — 1,8 л
  5. 5. Морква — 50 г
  6. 6. Соняшникова рафінована олія — 60 мл
  7. 7. Морожений шпинат — 150 г
  8. 8. Сіль — за смаком
  9. 9. Перець чорний мелений — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Куряче стегенце розрізати по суглобу на дві частини, промити, викласти в каструлю і залити холодною водою. Поставити каструлю на сильний вогонь, коли вода закипить, зменшити вогонь і продовжити варити.

  2. Поки куряче стегенце вариться, картоплю почистити і нарізати невеликими кубиками або скибочками.

  3. Коли куряче м'ясо буде повністю готове, вийняти його з бульйону, в який покласти картоплю. Знову довести бульйон до кипіння на сильному вогні і, зменшивши його, варити до готовності картоплі, посоливши при цьому за своїм смаком.

  4. У готового стегенця м'ясо відокремити від кісток.

  5. Почистити цибулю і моркву, нарізати їх дрібними кубиками.

  6. Обсмажити цибулю і моркву на соняшниковій рафінованій олії до золотистого кольору.

  7. Коли картопля буде повністю готова, пересипати в суп цибульно-морквяну засмажку. Відразу ж покласти назад в суп куряче м'ясо і додати кубики попередньо розмороженого шпинату.

  8. Суп перемішати, довести до кипіння і варити на повільному вогні протягом 8 хвилин. Всипати чорний мелений перець. Зняти каструлю з супом з плити.

  9. Курячий суп зі шпинатом готовий! Через 10 хвилин розлити суп на порції і подати його до столу!