Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Кольорова капуста в клярі
Кольорова капуста в клярі

Кольорова капуста в клярі

Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна. Тільки уявіть, необхідних для нашого імунітету вітаміну С і для зору вітаміну А в «кучерявій» міститься в рази більше, ніж у лимоні. Тепер Ви знаєте, чим лікувати застуду в холодний зимовий вечір. Крім перерахованих достоїнств, кольорова капуста виводить холестерин, а також зміцнює судини. І найголовніше – страви, у складі яких присутня ця середземноморська овочева культура, легко і швидко засвоюються організмом. На цій позитивній ноті поспішаємо поділитися з Вами рецептом кольорової капусти в клярі. Хрустка скоринка чудово доповнює ніжний смак капусти.

Кількість порцій 4
Час приготування 15 хв

  1. 1. Капуста кольорова — 400 г.
  2. 2. Яйце куряч — 4 шт.
  3. 3. Молоко — 100 мл.
  4. 4. Борошно пшеничне — 100 г.
  5. 5. Олія рослинна — 20 мл.
  6. 6. Сіль — за смаком
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Капусту помити і розібрати на суцвіття. Потім відварити до напівготовності в підсоленій воді.

  2. Молоко збити з яйцями. Додати до молочно-яєчної суміші просіяне борошно.

  3. Занурювати суцвіття капусти в кляр і викладати на розігріту сковороду (додаючи олію). Смажити по 1 хвилині з кожної сторони.