Час до закриття найближчого вікна доставки Укр Рус Eng
Zakaz.ua Рецепти › Пиріг зі сливою, родзинками і корицею в мікрохвильовці
Пиріг зі сливою, родзинками і корицею в мікрохвильовці

Пиріг зі сливою, родзинками і корицею в мікрохвильовці

Приготувавши фруктовий пиріг в мікрохвильовці, Ви не тільки порадуєте близьких і нежданих гостей смачною і низькокалорійною випічкою, але і заощадите масу часу на замішування тіста і саме випікання пирога. Тільки уявіть, через п'ять хвилин на Вашому столі красивий пиріг зі сливою, родзинками і корицею. Такий варіант пирога має бути на озброєнні у будь-якої господині, адже ніколи не знаєш, коли настане черговий напад нестримного бажання покуштувати чогось смачненького. І наостанок нагадаємо Вам одне з правил приготування випічки в мікрохвильовці: готування потрібно закінчити до того, як пиріг буде повністю готовий, до необхідного стану він дійде, постоявши п'ять-десять хвилин в мікрохвильовці.

Кількість порцій 4
Час приготування 20 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 150 г
  2. 2. Цукор — 150 г
  3. 3. Молоко — 60 мл
  4. 4. Молоко згущене — 40 г
  5. 5. Розпушувач — 3 г
  6. 6. Кориця мелена — за смаком
  7. 7. Сливи — 180 г
  8. 8. Родзинки — 20 г
  9. 9. Олія оливкова — 30 мл
  10. 10. Яйце куряче — 2 шт.
  11. 11. Ванілін — 3 г
  12. 12. Какао-порошок — 10 г
Інгредієнти для цього рецепту ви можете купити в таких супермаркетах:

Етапи готування

  1. Змішати просіяне борошно, цукор, ванілін, какао, розпушувач, корицю. По одному додати в суху суміш яйця, перемішати. Додати в тісто молоко, згущене молоко, олію і довести до однорідної консистенції.

  2. Родзинки промити, залити окропом, щоб він розпарився. Сливи помити, розрізати на половинки і видалити кісточки. Залити тісто у форму, яка підходить для використання в мікрохвильовій печі, додати сливи і рівномірно їх розподілити. Поставити форму в мікрохвильовку і випікати близько 5 хвилин.