
Пончики з броколі
- 1. Цвітна капуста — 500 г.
- 2. Капуста броколі — 500 г.
- 3. Сухі дріжджі — 10 г.
- 4. Яйце — 1 шт.
- 5. Цедра лимону — 8 г.
- 6. Цукор — 20 г.
- 7. Сіль — за смаком
- 8. Олія — 250 г.
- 9. Борошно — 150 г.
-
NOVUS Київ Лівобережна
-
NOVUS пр. Правди, 47
-
NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
-
NOVUS Миколаїв Космонавтів, 83A
-
Auchan Київ Лугова 12
-
METRO Маріуполь Запорізьке шосе, 4
-
METRO Львів Дж Вашингтона 8
-
METRO Чернівці
-
METRO Полтава
-
METRO Івано-Франківськ
-
METRO Кривий Ріг
-
METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
-
ЕкоМаркет Київ Закревського 12
-
METRO Миколаїв
-
Auchan Львів Стрийська 30
-
Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
-
Auchan Харків Героїв Праці 7
-
Auchan Степана Бандери 15А
-
Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
-
Auchan, Велика Кільцева 4
-
Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
-
Auchan Київ Біличі
-
METRO Харків Кільцевий шлях 8
-
Auchan Київ Антоновича 176
-
Таврія В Харків
-
СітіМаркет Гостомель Чкалова, 1
-
METRO Київ Троєщина
-
Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
-
Megamarket Київ Сурикова 3
-
METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
-
METRO Житомир проспект Незалежності 55В
-
METRO Одеса Аеропортівська 29
-
METRO Рівне
-
ЕкоМаркет Київ Жилянська, 107
-
METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
-
Furshet Київ Перемоги 94/1
-
Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
-
Auchan Запоріжжя
-
Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
-
Furshet Kyiv Інженерна 1
-
Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
-
METRO Київ Кільцева 1В
-
ЕкоМаркет Бориспіль Київський шлях, 2/14
-
METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Спочатку дріжджі розчинити в 1 склянці кипяченої води, додавши щіпку цукру. через 10 хвилин додати просіяне борошно, ще 1 склянку води, яйце, 1 столову ложку цукру, лимонну цедру та сіль. Замісити тісто, накрити. Залишити в теплому місці на дві години.
Потім цвітну капусту та броколі помити, розібрати на невеликі суцвіття. Помістити цвітну капусту у великий друшляк та поставити на кастрюлю відповідного діаметру, заповнену наполовину киплячою водою. Готувати під кришкою 15 хвилин. Так само зварити на пару броколі, 10 хвилин. Дати овочам охолонути.
Розділити тісто на 2 рівні частини. До одної покласти суцвіття цвітної капусти, в іншу - броколі. Обережно перемішати. У великій сковороді розігріти олію. Змащеною олією ложкою брати суцвіття в тісті та, притискаючи другою ложкою, обережно опускати у фритюр. Готувати невеликими порціями, до появи рум'яної скоринки. Викладати шумівкою на паперові рушники.