
Смажені морепродукти з часником і томатами
У цьому рецепті ми зібрали коштовність морських глибин: креветки, кальмари і восьминога. Давно мріяли про екзотику на столі? тепер це реальність. Тут ми зібрали найкорисніші продукти, а щоб не розгубити їх цінні якості, треба їх правильно приготувати. Хоч ми і беремо вже приготовані морепродукти, але все-таки треба знати декілька секретів їх приготування. Наприклад, якщо брати креветки свіжозаморожені, то їх треба варити 5 хвилин в підсоленій воді, якщо ж варені і заморожені, то їх усього лише слід обдати окропом. Кальмари прийнято варити 3 хвилини, а восьминога 30 хвилин. Екзотична страва замінить вам і рибу, і курку, і більше того, стане незамінним помічником на святковому столі.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
4 шт.
Восьминіг відбитий свіжоморожений
200 г.
Креветки 90/120
10 шт.
Помідори черрі Polan мариновані 660г
300 г.
Часник
1 шт.
Петрушка 70г
пучок
Розмарин 50г
2 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Морепродукти: кальмар нарізати кільцями, приготованого восьминога кубиками (варять 35 хвилин), а креветки просто очистити.
02
Промити додаткові інгредієнти. Потім їх посікти: петрушку (тільки листя) і розмарин; черрі нарізати навпіл, а очищений часник пластинками.
03
Перейти до фінального етапу. Олію розігріти на сковороді і обсмажити в ньому часник. Потім додати морепродукти і смажити пару хвилин. До них підсипати зелень і помідори. Прогріти протягом хвилини і страва готова!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів