
Запіканка з яблуками і хрусткою скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
10 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Цукор Ваш Цукор 10кг
6 ст. л.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
за смаком
Масло вершкове домашнє
3 ст. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Сік яблучний Наш Сік 0,95л
50 мл.
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
2 шт.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Цедра лимона Auchan в баночці 45г
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C.
02
Змішати борошно, розпушувач, сіль, цукор (3 ст. л.), ваніль, додати масло і добре розім'яти виделкою до крихтообразного стану. Влити молоко (100 мл.) і сік, замісити тісто.
03
Розкачати тісто в пласт до 1 см. товщиною.
04
Зверху посипати корицею, цукром (3 ст. л.), Розкласти потерті на крупну тертку яблука, і цедру лимона, скропити все лимонним соком.
05
Загорнути тісто в рулет, і розрізати його на порції приблизно по 3 см. шириною.
06
Форму для випічки змастити вершковим маслом, розкласти заготовки. Побризкати зверху молоком (приблизно 50 мл.) і цукром.
07
Поставити в духовку і запікати до рум'яної скоринки приблизно 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)