
Сирна запіканка з грушею
Чергова страва французької кухні – сирна запіканка з грушею. І відразу ж невеликий секрет: щоб Ваш десерт вийшов повітряним, ніжним і пористим – додайте трохи манної крупи або соди. Сир можете замінити на вершковий сир. А замість ваніліну використовувати цукрову пудру або корицю. Грушу необхідно нарізати не кубиками, а довгими тонкими скибочками. Так вона швидше пропечеться і не буде хрустіти. А якщо укладете в тісто скибочки вертикально – запіканка вийде дуже красивою в розрізі. Пряну солодкість імбиру і меду розбавляє волоський горіх, яким посипають страву. Випікати запіканку до рум'яної скоринки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
250 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Груша
1 шт.
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Волоський горіх
1 ст. л.
Імбир
за смаком
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Масло вершкове домашнє
за смаком
Етапи приготування
01
У сир додати яйце, мед, ванілін і імбир. Збити блендером.
02
Грушу очистити, нарізати невеликими шматочками і додати в сирну масу.
03
Форму змастити вершковим маслом. Викласти в неї сирну масу. Розрівняти і посипати горіхами.
04
Духовку розігріти до 170°C. Випікати запіканку 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)