
Соте з картоплі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
90 г.
Картопля фасована
16 шт.
Чебрець (тим'ян), шт
1 шт.
Часник
1 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Етапи приготування
01
Покласти картоплю в каструлю, поставити на вогонь, додати чебрець, часник і трохи солі. Довести до кипіння на сильному вогні, зменшити вогонь і варити ще 20 хвилин, не доводячи до кипіння.
02
Вилити з каструлі воду, остудити картоплю. Розрізати кожну картоплину на кружечки, товщиною в 1 см.
03
Поставити сковороду на вогонь, влити олію, розжарити, викласти нарізану картоплю, додати за смаком сіль.
04
Обсмажити картоплю на сковороді протягом 3-6 хвилин, перевернути на іншу сторону картоплю, смажити ще 2-3 хвилини, не забувши посолити.
05
Додати в картоплю вершкове масло, присипати при необхідності сіллю.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)