
Соте із анчоусів з броколі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста Броколі
1,25 кг.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Часник
8 шт.
Анчоуси Rizzoli солоні 850г
10 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Макаронні вироби La Pasta Perfetto ріжки 400г
150 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
60 г.
Етапи приготування
01
Розігріти сковороду, налити оливкову олію, викласти нарізане філе анчоусів, додати також подрібнений часник. Обсмажувати протягом 5 хвилин до золотистого кольору.
02
Обрізати у капусти черешки. Поставити на вогонь каструлю з 6 л. води, довести до кипіння, посолити, викласти капусту, варити 1 хвилину.
03
Витягнути капусту з каструлі, перекласти на сковороду. Тушкувати 10 хвилин, до м'якості капусти. Прибрати сковороду з вогню, посолити і поперчити за смаком.
04
Відварити пасту, сир нарізати кубиками. При подачі змішати в мисці капусту, пасту і сир, перемішати, розкласти на тарілки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)