
Салат з кальмарів з шинкою і грибами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмари Vici туби сиро-морожені глазуровані U7 1кг
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Морква
1 шт.
Квасоля Aro консервована в розсолі 400г
200 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Гриби Печериці мариновані по-домашньому
200 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Ретельно промити кальмари під холодною водою, відварити в киплячій воді до готовності, після чого остудити і нарізати тонкою соломкою.
02
Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибулю очистити і дрібно нарізати, обсмажити її на розігрітій сковороді в оливковій олії разом із морквою.
03
Шинку і мариновані гриби нарізати тонкою соломкою.
04
Змішати в мисці всі інгредієнти, заправити за смаком майонезом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)