
Рисова локшина з овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Yoshi Локшина рисова 400г
100 г
Куряче філе Алан варено-копчене
200 г
Морква
1 шт.
Перець Болгарський
1 шт.
Огірок короткоплідний
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Novus червоний гострий мелений 20г
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
за смаком
Кориандр Auchan мелений 20г
1 ч.л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
2-3 шт.
Етапи приготування
01
Солодкий перець, куряче філе і ріпчасту цибулю наріжте соломкою.
02
Моркву і огірки також нашаткуйте соломкою за допомогою спеціальної терки (якщо у вас немає такої терки, можна просто дрібно нарізати їх).
03
Зелену цибулю дуже дрібно посічіть.
04
У сковороді розігрійте олію і обсмажте цибулю до м'якості.
05
Туди додайте куряче філе і обсмажуйте його протягом 10 хвилин, зніміть з вогню.
06
На іншій сковороді в розігрітому рослинному маслі обсмажте моркву 3-4 хвилини і додайте в сковороду до цибулі і філе.
07
Таким же чином окремо обсмажте солодкий перець 3-4 хвилини і також з'єднайте його з іншими овочами і куркою.
08
Рисову локшину приготуйте, як зазначено на упаковці. За бажанням, локшину можна нарізати.
09
У глибокій посуді з'єднайте огірок, обсмажені овочі і рисову локшину. Посоліть, поперчіть і додайте приправи за смаком. Полийте соєвим соусом, посипте зеленою цибулею.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)