
Перець, фарширований гречкою і сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
4 шт.
Морква
1 шт.
Крупа гречана
150 г.
Спеція Перець чорний мелений
0,5 ч. л.
Куркума Еко 20г
0,5 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Сметана ХМЗ 20%
150 г.
Масло вершкове домашнє
5 ст. л.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
1 ст. л.
Петрушка 70г
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Сир Адигейський Домашній 40%
150 г.
Етапи приготування
01
Для начинки перебрати і промити гречку. Моркву натерти на крупній тертці. Сир руками розтерти на дрібні шматочки.
02
У сковороді розігріти 2 столові ложки олії і обсмажити протягом приблизно 5 секунд спеції: чорний перець, куркуму. Додати моркву.
03
Через 5-7 хвилин додати сир, смажити 5 хвилин. Додати гречку. Посолити, ретельно все перемішати і залити водою в пропорції 1:2. Готувати під кришкою на дуже маленькому вогні до готовності.
04
Перець помити, відрізати верхівку і видалити насіння. Обдати перці окропом. У гречку додати топлене масло (3 ст. л.). Нафарширувати перці начинкою. Поставити в духовку на 10 хвилин при температурі 150°C.
05
Для соусу в блендері змішати сметану, гірчицю і зелень. Готові перці рясно залити соусом. Відправити в духовку ще на 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)