
Овочевий суп-пюре з креветками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морква
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Капуста цвітна Рудь швидкозаморожена 400г
300 г
Кабачок
1 шт.
Картопля фасована
2 шт.
Часник
2 зубчики
Масло вершкове домашнє
70 г
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл
Креветки тигрові дефростовані 16/20
200 г
Куркума Еко 20г
1/3 ч.л.
Кріп 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву очистити і нарізати кружечками. Цибулю дрібно порубати. Кольорову капусту розыбрати на суцвіття. Картоплю очистити і нарізати дрібними кубиками. Кабачок також очистити і нарізати скибочками. Кріп дрібно порубати.
02
У сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажити в ньому моркву.
03
Додати цибулю і кабачок, обсмажити до рум'яності.
04
Потім покласти кольорову капусту і картоплю, влити 1,5 л. води і варити 15 хвилин.
05
Часник пропустити через часниковий прес і додати до овочів.
06
Слідом влити вершки, знову довести суп до кипіння і проварити ще 3 хвилини.
07
В окремій каструлі відварити креветки до готовності і відкинути на друшляк, щоб стекла рідина.
08
Як тільки овочі в сотейнику будуть готові, перетерти їх блендером разом з рідиною.
09
Посолити і приправити за смаком.
10
Розлити суп-пюре по тарілках, в кожну покласти креветки, посипати рубленим кропом і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)