
Морквяний торт з курагою і апельсинами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
125 г.
Морква
100 г.
Волоський горіх
50 г.
Апельсини 1кг
200 г.
Курага Узбекська
50 г.
Шоколад гіркий Бісквіт-Шоколад Оld Collection з подрібненим горіхом 69% 100г
40 г.
Цукрова пудра Aro 250г
40 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Вершки збиті Sterilgarda Alimentari 35% 200г
30 мл.
Цукор тростинний Verival нерафінований 500г
100 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Збити в мисці яйця і цукор до стану піни. В окремій мисці змішати борошно і розпушувач, додати сіль. Моркву натерти на дрібній тертці. Курагу і горіхи дрібно насікти. Зняти з апельсинів цедру, розділити часточки апельсина і очистити їх від плівки.
02
Змішати збиті яйця з борошняною сумішшю, додати сюди ж горіхи, курагу. Перемішати. Замісити тісто. Перекласти тісто у форму для випікання. Випікати в духовці 20 хвилин при температурі 200ºС.
03
Змішати сир маскарпоне із цукровою пудрою, додати в суміш вершки, перемішати до однорідної консистенції.
04
Дістати торт з духовки, він повинен охолонути. Змастити зверху торт вершковим кремом, прикрасити шматочками апельсина. Посипати тертим шоколадом із цедрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)