
Курка по-середземноморському
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряча гомілка в маринаді
10 шт.
Помідори рожеві фасовка
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Часник
4 зубчика
Оливки Losada Гордаль
20 шт.
Зелень мікс 100г
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Борошно 7 1кг
250 г.
Автозасмага для тіла Lirene Кокосова вода 200мл
175 мл.
Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г
1/4 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1/4 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Обсмажити гомілки в сковороді по 2 хвилини з кожного боку до легкої золотистої скоринки на соняшниковій олії і викласти м'ясо в окрему миску.
02
Помідори обдати окропом, зняти шкірку і нарізати дрібними кубиками, цибулю нарізати півкільцями, часник подрібнити.
03
У сковороді, де обсмажувалася курка, додати помідори і цибулю, і тушкувати близько 5 хвилин.
04
Додати в сковороду курку і готувати ще 15 хвилин.
05
Додати часник, оливки, зелень і залишити на малому вогні, на 10 хвилин.
06
Для приготування коржів перемішати борошно, теплу воду, дріжджі, сіль, цукор.
07
Скачати тісто в кулю, накрити рушником і залишити на 20 хвилин.
08
Розділити тісто на 4 частини, розкачати на коржі і обсмажити на сухій сковороді.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)