
Лимонний пиріг з пісочного тіста
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г.
Лимон
120 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
10 г.
Етапи приготування
01
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Просіяти борошно з розпушувачем і додати цедру. М'якоть лимона змішати з цукром і крохмалем.
02
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйця (по одному) і ще трохи збити (1 жовток залишити). Додати борошно і замісити тісто. Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 15-20 хвилин у холодильник.
03
Тісто розділити на 2 частини. Більшу частину розкачати в пласт товщиною 1 см. Укласти тісто у форму і викласти лимонну масу. Зверху викласти другий пласт тіста, скріпити краї і змастити жовтком. Духовку розігріти до 160°C. Поставити пиріг в духовку і випікати близько 40 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)