
Компот із груш
Ще в XVIII столітті на Русі знали і любили варити солодкий напій із фруктів і ягід. Тоді він ще вважався святково стравою, яку варили спеціально до святвечора. Тільки готували його із сухофруктів. Відповідно, і називали його узвар. Напій зі свіжих фруктів з'явився трохи пізніше. Спочатку його почали готувати в Європі. Тому й саме слово "компот" - французького походження. Зараз компот - це смачний безалкогольний напій, солодкий і легкий. Він добре втамовує спрагу і взагалі збагачує організм вітамінами, які є в фруктах, зокрема, у грушах. У ній дуже багато вітамінів С, B1, Р, РР, а також каротину і невелика доза цукру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Груша
4 шт.
Лимонна кислота Pripravka 20г
щіпка
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Вода негазована Аквуля 2л
2000 мл.
Етапи приготування
01
Промити ретельно груші, порізати на тонкі часточки і видалити серцевини.
02
Налити в каструлю води, всипати цукор і лимонну кислоту і поставити каструлю на плиту.
03
Як тільки вода закипить, додати порізані груші і знову дочекатися, щоб вода закипіла.
04
Варити компот ще 10 хвилин.
05
Остудити компот і можна подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)