
Смарагдовий джем із ківі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Желатин Украса швидкорозчинний 15г
2 пакетика
Ківі Flora Голд, 2шт
1000 г.
Лимон
0,5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1000 г.
Барвник Украса харчовий світло-зелений 5г
1-3 краплі
Етапи приготування
01
Простерилізувати банки і кришки.
02
Желатин замочити відповідно до вказівок на упаковці.
03
Ківі помити, почистити від шкірки і нарізати скибочками.
04
Збити ківі блендером і викласти в каструлю. Додати лимонний сік, перемішати.
05
Додати желатин і цукор, перемішати.
06
Поставити каструлю на слабкий вогонь і, помішуючи, довести до кипіння. Варити 5-10 хвилин, поки джем не загусне.
07
Зняти з вогню і злегка охолодити. Можна додати в джем кілька крапель зеленого харчового барвника, щоб джем став смарагдовим.
08
Розлити гарячий джем по банках і закрити.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)