
Курячі серця, тушковані в сметані
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Серце куряче Українське Курча заморожене 0,7кг
500 г.
Цибуля
100 г.
Морква
100 г.
Сметана ХМЗ 20%
100 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
за смаком
Етапи приготування
01
З сердець очистити жир і судини.
02
Цибулю почистити і дрібно порізати. Моркву почистити і натерти на дрібній тертці.
03
На розігріту сковороду налити соняшникову олію. Обсмажити серця протягом пари хвилин, весь час перевертаючи.
04
Додати цибулю, моркву, перемішати. Смажити протягом 15-20 хвилин, до м'якості сердечок і овочів.
05
Посолити, поперчити. Додати томатну пасту і сметану, перемішати.
06
Тушкувати на маленькому вогні під кришкою протягом 10 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)