
Торт "Мурашник"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
530 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г.
Сметана ХМЗ 20%
200 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
200 г.
Сіль Єгипет
3 г.
Сода харчова 500г
4 г.
Молоко згущене варене
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Етапи приготування
01
Просіяти борошно. Додати до нього маргарин, цукор, сметану та все перемішати. Замісити тісто. Пропустити тісто через м'ясорубку. І викласти його на деко. Запікати при 180°С до золотистого кольору.
02
Поки печеться тісто, приготувати крем: в миску покласти масло, відкрити варене згущене молоко. Збити масло зі згущеним молоком до однорідної маси.
03
Готове печиво перекласти до миски та подрібнити товкмачкою. Будуть не тільки крупинки, але й крихти, не потрібно лякатися, вони тільки сприяють скріпленню торту в результаті.
04
Вилити до крихт крем. Все ретельно перемішати. Взяти велику гладеньку тарілку та викласти торт гіркою.
05
Поставити торт до холодильнику на 3 години - щоб торт "схопився". Краще на ніч.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
.png)
.png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)