
Запечена свинина з гірчичною скоринкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
1кг
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1шт
Гірчиця Руна Французька зерниста 210г
100г
Мед Літній Мед 750г
1 ст. л.
Часник
1шт
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Вермут Cinzano Bianco 15% 1л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо обмити, обсушити за допомогою серветки.
02
Часник очистити і нарізати часточками. Зробити в м'ясі невеликі отвори і нашпигувати м'ясо шматочками часнику, натерти сіллю і перцем.
03
М'ясо згорнути в цілий шматок і перев'язати харчовою ниткою.
04
Змішати гірчицю, мед і яєчний жовток. Посолити, поперчити.
05
Нагріти духовку до 200°C градусів. М'ясо викласти в глибоке деко, за допомогою кулінарного пензлика покрити м'ясо медово-гірчичною сумішшю.
06
Покласти запікати в духовку. Через 20 хвилин полити м'ясо 3 ст.л. вермуту.
07
Запікати протягом 40 хвилин, періодично поливаючи соком, що стікає.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)