
Закуска з баклажанів по-болгарськи
Закуска з баклажанів по-болгарськи - чудова закуска і до обіду, і до святкового застілля, а також дуже смачна закуска до шашлику. Особливий смак і запах їй надають часник, петрушка і оцет. Цей рецепт для тих, хто любить гострі страви. Готується дуже легко, приготування не забере у вас багато часу. Для приготування цієї закуски підбирайте тільки синьо-чорні, невеликі, довгасті і злегка недостиглі плоди. Вони містять менше насіння, мають ніжний смак. Якщо під рукою є баклажани - не полінуйтеся і здивуєте своїх близьких.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Grilled Eggplant
600 г.
Runa Vinegar 9% 0.75l
40 мл.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
100 мл.
Garlic
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Parsley 70g
за смаком
Preparation steps
01
Розігріти сковороду-гриль, змастити трохи рослинною олією, обсмажити, нарізані смужками вздовж, баклажани, з кожного боку, до м'якості.
02
Остудити баклажани, після чого зняти шкірку. Подрібнити, покласти в миску.
03
Додати в миску до баклажанів рослинну олію, розім'яти до стану пюре. Після чого додати дрібно нарізаний часник і петрушку, посолити і додати оцет. Залишити на 15 хвилин, після чого ретельно перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)