Гарбузова запіканка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hokkaido Pumpkin
700 г
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г
Parsley 70g
20 г
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Гарбуз помити, очистити від шкірки і насіння, нарізати кубиками. Зварити гарбуз у підсоленій воді до м'якості. Подрібнити його блендером до стану пюре.
02
Духовку розігріти до 175 градусів. Яйця розбити, відокремити жовтки від білків. Додати в гарбузове пюре 2 жовтки і ретельно перемішати. Збити 2 білки до стану піни і додати в суміш, обережно перемішати.
03
Цибулю і петрушку помити, дрібно нарізати. Сир натерти на крупній тертці. Змастити форму для запікання олією і помістити в неї гарбузово-яєчну суміш. Зверху посипати цибулею, тертим сиром і петрушкою. Помістити в духовку і випікати близько 20-25 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)