
Картопля із омлетом та горошком
Вранці, коли так хочеться поспати і не упускати жодної хвилини сну, все ж розумієш, що готувати сніданок треба. Особливо якщо у вас сім'я, діти. Перше, що спадає на думку вранці, це зробити омлет. Просто, швидко і поживно. А що, якщо додати чогось нового в цю, здавалося б, найпростішу страву? Можна зробити його більш ситним, щоб щільно поснідати і бути бадьорим весь день. Додайте картоплю та горошок до омлету - і ваш сніданок буде не просто перекусом, ви отримаєте повноцінну страву, яка підніме вам настрій (адже вранці він часто не найкращий), ви зарядитесь енергією і будете готові до роботи! Так що спробуйте зробити собі такий смачний і поживний сніданок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Khutorok Peas green 410g
250 г.
Salad Sunflower Oil 500ml
20 мл.
Chicken Egg C0 1pc
6 шт.
Packed Potatoes
1,5 кг.
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати кубиками (1х1 см.), добре посолити. Розігріти в сковороді олію, обсмажити картоплю. Яйця збити з сіллю.
02
Вилити яйця в сковороду з картоплею, додати горошок. Накрити сковороду кришкою і готувати близько 15 хвилин на маленькому вогні. Потім дістати омлет і розрізати на шматочки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)