Картопляні ньокі - Image

Картопляні ньокі

Number of servings: 10Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У вас з'явилося бажання побалувати своїх близьких чимось незвичайним і смачним? Але часу для цього катастрофічно не вистачає. Пропонуємо вам скористатися нашим рецептом і приготувати звичайні картопляні ньокі . Це просте і швидке в приготуванні блюдо, схоже на наші українські галушки чи італійські галушки , припаде до смаку всім членам вашої родини. Картопляне пюре додасть пишність і м'якість , а пармезан - специфічний пікантний присмак. Ситно , просто , дуже швидко і приголомшливо вкусно.І багато! Цілих десять порцій ! Що важливо, якщо потрібно нагодувати велику сім'ю. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
22.90 - 34.60

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

1 кг.

7 Flour 1kg

300 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Salt Egypt

за смаком

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

за смаком

Dziugas Parmesan Cheese 40%

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю почистити, відварити. Пропустити через м'ясорубку і протерти через сито.

02

До картопляного пюре додати яйця, борошно, половину тертого пармезану. Замісити тісто.

03

Розділити тісто на 3 частини, розкачати кожну в ковбаски. Нарізати тісто на шматочки по 1 см., зробити овальну форму.

04

Відварити ньокі у великій кількості підсоленої води з додаванням оливкової олії. Ньокі повинні спливти на поверхню, дати їм проваритися ще 1 хвилину. Посипати пармезаном, що залишився.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

new

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

Healthy vegetable lasagne with nuts and burrata cheese

6

1 h 30 min