
Пиріг із м'ясом та картоплею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
85 г.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
KhMZ Sour Cream 20%
200 г.
Lamb Rib
500 г.
Packed Onion from 3kg
120 г.
Packed Potatoes
120 г.
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Вершкове масло розтопити. Додати сметану, яйце, сіль, розпушувач. Потроху додати просіяне борошно. Замішати м'яке тісто. Загорнути тісто в плівку і залишити настоятися.
02
М'ясо нарізати невеликими шматочками. Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати м'ясо і овочі, за смаком додати сіль і перець. Зелень помити, просушити, подрібнити і додати до начинки.
03
Дістати тісто, розділити його на 2 частини (одна повинна бути трохи більше). На присипаному борошном столі розкачати тісто завтовшки близько 0,5 см. На деко укласти пергаментний папір. Духовку розігріти до 190°C градусів.
04
Покласти один пласт тіста (більший) на деко. На нього рівномірно викласти начинку. Накрити другим (меншим) пластом і защепити краї. Змастити поверхню пирога яйцем і поставити в духовку. Випікати близько 50-60 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores











 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)