
Відкритий пиріг з гарбузом, пореєм і козячим сиром
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
3 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
за смаком
Fresh Thyme 50g
1,5 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Leek
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Homemade Butter
за смаком
Hokkaido Pumpkin
150 г.
Entrepinares Goat Cheese
2,5 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
0,5 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
2 ч. л.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
1,5 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180°С, подрібнити розм'якшене масло на шматочки, змішати з борошном, додати тертий пармезан і чебрець, поступово вливати воду, постійно замішуючи тісто. Після чого, прибрати в холодильник на 30 хвилин.
02
Гарбуз очистити і нарізати шматочками, покласти на деко, скропити зверху оливковою олією, приправити спеціями, випікати протягом 15 хвилин, після остудити.
03
Цибулю нарізати кільцями, викласти на розігріту сковороду з вершковим маслом та оливковою олією. Обсмажити. Цибуля не повинна пригорати. Влити вино до цибулі, протушкувати до випарювання рідини. За смаком додати сіль і перець. Остудити суміш.
04
Приготоване тісто розкачати, викласти начинку, трохи при цьому залишивши краї, спочатку цибулю, потім гарбуз, в проміжки викласти сир. Залишені краї тіста загорнути, сформувавши бортики.
05
Змастити зверху тісто збитим яйцем. Залишки яйця змішати з вершками. Залити зверху пиріг. Поставити в духовку на 30-40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores













 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)